Je bent net je eigen bedrijf begonnen en daar hoort natuurlijk ook een leuke website bij. Diverse bedrijven (Jimdo, Jouwweb etc.) bieden de mogelijkheid om zelf vrij simpel je eigen site te bouwen, maar na een paar maanden heb je nog steeds nauwelijks bezoekers. Hoe kan dat nou?

Google is momenteel de belangrijkste zoekmachine en is bij het vinden van jouw website dan ook DE sleutel. Kwaliteit staat hoog op de agenda bij Google, dus een paar woordjes in een tekst stoppen is niet meer genoeg. Google wordt steeds geavanceerder en kijkt ook naar relevantie en kwaliteit. Welke woorden staan er allemaal in de tekst? Ondersteunen de afbeeldingen de tekst?

Dit noemen we SEO-technieken (Search Engine Optimization) en hierbij kan ik je helpen. Ik kijk wellicht anders naar jouw product dan jij dat zelf doet en die frisse blik helpt enorm om een goede SEO-tekst te schrijven. Als SEO-tekstschrijver doe ik eigenlijk niets anders dan de teksten beter lees- en scanbaar maken voor je potentiele klanten. We gaan voor een kwalitatievere tekst voor je lezers, zonder daarbij de relevantie van jouw product uit het oog te verliezen. Bel of mail me gerust en dan gaan we samen kijken waar ruimte voor verbetering is.